Home > Λένε για μας... > Τους Sarpidonistas συνάντησε ο Φ. Παρασύρης

Τους Sarpidonistas συνάντησε ο Φ. Παρασύρης

20.04.2011 | www.cretalive.gr

Την εθελοντική ομάδα των Sarpidonistas στα Μάλια επισκέφτηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης.

Ως ένθερμος υποστηρικτής του εθελοντισμού ο κ. Παρασύρης, έμεινε ενθουσιασμένος με τη αξιόλογη προσφορά της συγκεκριμένης ομάδας για τα Μάλια.

Με την βοήθεια των κατοίκων των Μαλίων και με μια μικρή οικονομική συμβολή των ιδιοκτητών και μόνο εφόσον διέθεταν την οικονομική δυνατότητα οι Sarpidonistas αναστηλώσαν δεκάδες παλιά κτίσματα, ανέδειξαν πολλά πετρόκτιστα, έβαψαν και ανακαίνισαν σχεδόν όλες τις προσόψεις των παλιών οικιών και κοινόχρηστων χώρων.

Δράσεις οι οποίες ενδυναμώνουν τους ”Sarpidonistas” να συνεχίσουν να «ομορφαίνουν τα Μάλια».

Ο κ . Παρασύρης διαπίστωσε επί τόπου «την πίστη που διακατέχει του Sarpidonistas για να βελτιώσουν τον κόσμο στον οποίο ζούν με καθημερινές μικρές νίκες και μόνιμα αποτελέσματα που τους κάνουν όλο και πιο δυνατούς στα πλαίσια ενός χαμογελαστού ταξιδιού που ομορφαίνει τα Μάλια και τους κατοίκους του».

Ο κ. Παρασύρης τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά των Sarpidonistaς τόσο στην ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού ως μεγάλη βιομηχανία των Μαλίων όσο και στην υπεράσπιση της υγιούς επιχειρηματικότητας την οποία θεωρούν κανόνα οικονομικής και κοινωνικής επιβίωσης για την πόλη τους.

Κλείνοντας, την επίσκεψη του ο κ. Παρασύρης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους Sarpidonistas και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα τους οποτεδήποτε τον χρειαστούν.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment